Darmowa dostawa od 50,00 zł
Zapisz na liście zakupowej
Stwórz nową listę zakupową
Panda czerwona 14833 SCHLEICH

Panda czerwona 14833 SCHLEICH

1 897,89 zł
brutto / szt.
Produkt niedostępny
Produkt niedostępny
14 dni na łatwy zwrot
Ten produkt nie jest dostępny w sklepie stacjonarnym
Bezpieczne zakupy
Odroczone płatności. Kup teraz, zapłać za 30 dni, jeżeli nie zwrócisz

Kup teraz, zapłać później - 4 kroki

Przy wyborze formy płatności, wybierz PayPo.PayPo - kup teraz, zapłać za 30 dni
PayPo opłaci twój rachunek w sklepie.
Na stronie PayPo sprawdź swoje dane i podaj pesel.
Po otrzymaniu zakupów decydujesz co ci pasuje, a co nie. Możesz zwrócić część albo całość zamówienia - wtedy zmniejszy się też kwota do zapłaty PayPo.
W ciągu 30 dni od zakupu płacisz PayPo za swoje zakupy bez żadnych dodatkowych kosztów. Jeśli chcesz, rozkładasz swoją płatność na raty.
Darmowa dostawa do paczkomatuWięcej informacji
Smile - dostawy ze sklepów internetowych przy zamówieniu od 50,00 zł są za darmo.

Kupujesz i dostawę masz gratis!

dostawy ze sklepów internetowych przy zamówieniu za 50,00 zł są za darmo.
Darmowa dostawa obejmuje dostarczenie przesyłki do paczkomatu
Panda czerwona 14833 z serii Schleich® Wild Life to gatunek drapieżnego ssaka z rodziny pandkowatych, ma prążkowany ogon, rudo-brązową sierść i silne łapki o ostrych, częściowo wysuwalnych pazurkach, co ułatwia jej wspinaczkę. Panda ruda to mały ssak zamieszkujący wschodni region Himalajów i południowo-zachodnią część Chin, dziuple lub nory w korzeniach drzew na stromych skalnych zboczach. Żywi się głównie bambusem. Tak jak panda ruda z serii Schleich® Wild Life, zwierzę to w naturze wygląda na pierwszy rzut oka jak krzyżówka szopa, lisa i kota. Mimo swej nazwy zwierzę to nie jest jednak pandą. Dla pandy rudej stworzono oddzielną rodzinę o nazwie naukowej Ailuridae. Żyje w parach lub małych grupach rodzinnych. Dość dobrze aklimatyzuje się w warunkach ogrodów zoologicznych. Ciekawostka Podczas drzemki panda ruda zasłania swój pyszczek puszystym ogonem. Fakty naukowe Nazwa naukowa: Ailurus fulgens Rejon występowania: Azja Status ochrony gatunku: zagrożony Główne siedlisko: Lasy
Kod producenta
4059433013800
EAN
4059433013800
Autorzy
.
Okładka
miękka
Data publikacji
2020-06-09
Wymiary (DxSxW)
0x0x0
Ilość stron
0
Potrzebujesz pomocy? Masz pytania?Zadaj pytanie a my odpowiemy niezwłocznie, najciekawsze pytania i odpowiedzi publikując dla innych.
Zapytaj o produkt
Jeżeli powyższy opis jest dla Ciebie niewystarczający, prześlij nam swoje pytanie odnośnie tego produktu. Postaramy się odpowiedzieć tak szybko jak tylko będzie to możliwe. Dane są przetwarzane zgodnie z polityką prywatności. Przesyłając je, akceptujesz jej postanowienia.
Napisz swoją opinię
Twoja ocena:
5/5
Dodaj własne zdjęcie produktu:

Dbamy o Twoją prywatność

Sklep korzysta z plików cookie w celu realizacji usług zgodnie z Polityką dotyczącą cookies. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do cookie w Twojej przeglądarce.

Zamknij
pixel